Igre u internetskom kasinu Vulkan

Sjećate li se prvih slot aparata? Bili su ogromne i teške kutije s ručicama i tri valjka te simbolima voća i sedmica – nespretni i jednostavni, ali tako genijalni i obožavani… Međutim, tehnološki napredak je neumoljiv! Slot aparati današnjice predstavljaju veliki svijet križanja videoigara i platformi za kockanje. Prikupljamo najbolje primjerke ovog svijeta u kasinu “Russkiy Vulkan”: najpopularnije, neuobičajene, potpuno nove i fascinantne slot aparate predstavlja Vam upravo Vulkan.

Kakvi slotovi postoje na Internetu? Što možemo reći o njihovoj današnjoj tehnologiji? Prvo, postali su raznolikiji. Iako su retro aparati – internetske verzije starih slotova ili igara s prastarim principima i dalje nevjerojatno popularni. Pamte ih i obožavaju brojni igrači – uključujući i one Russkiy Vulkan. Takvi se slotovi i danas proizvode.

Postoje i slotovi koji su poznati po svojoj jedinstvenosti: s nekoliko bonus igara, s uvjetima bonusa koje je potrebno ispuniti, oni koji imaju neuobičajenu kompoziciju, s različitim brojem valjaka… Neki slot aparati povećavaju ili smanjuju broj valjaka tijekom igre – i ponekad valjci čak ni ne postoje, a kombinacije se slažu spontano! Slotovi se okreću, mijenjaju smjer dobitnih linija, specijalni se simboli mijenjaju, odjednom pojavljuju, šire i kreću po valjcima – novi su slotovi puni iznenađenja.

O tome vodimo brigu u kasinu Russkiy Vulkan, da unaprijed saznate sve što se o slotovima može saznati: svaki je od slotova detaljno opisan, objašnjeno Vam je što možete očekivati, koje posebnosti slot naglašava i po čemu se razlikuje od drugih.

Kako ćete prepoznati svoj slot aparat – savjeti za Hrvate

Slotovi imaju i druge karakteristične mogućnosti koje je dobro znati, na promjer postotak povrata. Što je on veći, vjerojatnija je mogućnost da ćete na kraju zaraditi. Povrat dobrog aparata je od 80 do 98 posto. On malo odstupa, ovisno o nekim faktorima. Očiti je faktor popularnost slota: to je promjenjiva osobina, ali internetska kasina jako paze na ove brojke. Slot aparati koji su bili popularni cijeli prethodni mjesec, u kasinu Russkiy Vulkan nazivaju se ‘vrućim’. Jednostavno ih je prepoznati po crvenoj traci u kutu ikone igre.

Kako biste lakše razumjeli sljedeće osobine, morate se naviknuti na slot igre i prvo pronaći vlastiti stil igre. Ova osobina se naziva promjenjivost slota. Promjenjivost je mogućnost odgovarajućeg dobitka u jednom okretanju. Promjenjivost ima samo dvije vrijednosti – visoku i nisku. Slotovi s niskom promjenjivošću češće daju dobitne kombinacije, ali one obično nisu tako vrijedne. Kod slotova s visokom promjenjivošću, morat ćete dulje čekati na dobitak, ali će on biti veći.

Niti jedna od njih nema niti jednu prednost: promjenjivost je stvar želja igrača. Ako želite igrati i puno dobivati, potražite slotove s visokom promjenjivošću (Na primjer, slot Book of Ra). Ako više volite dobivati malo, ali često, trebate slot s niskom promjenjivošću.

Slot aparati u kasinu Russkiy Vulkan dijele se i po proizvođaču softvera. Svaki od proizvođača (razvijača softvera) ima vlastite karakteristične osobine i prednosti. Na primjer, Playtech Company voli praviti slot aparate po filmskim zapletima, pitoreskne i neumjerene u filmskim temama. Novomatic ima slot aparate za svačiji ukus, Belatra pravi vrlo nostalgične slavenske slotove, Booongo razvija potpuno nove aparate s nevjerojatnom grafikom, a NetEnt voli eksperimentirati s bonus okretanjima. Svi ovi slotovi su dobri svaki za sebe – samo pogledajte okolo i odaberite onaj koji Vam se najviše sviđa!

Besplatni slotovi

Besplatne igre bez registracije ili uplate. Mogućnost igranja u demo modu.

Široki raspon mogućnosti

Postoji mogućnost odabira slot aparata u različitim kategorijama vrhunskih proizvođača. Uđite u predvorje igre i odaberite što god Vam se sviđa!

Podrška

Usluga podrške pružit će Vam trenutnu pomoć, bez ijednog pitanja. Svaki igrač može biti siguran u povratnu vezu putem odgovarajućeg načina komunikacije!